Virksomhedsfokus: Incover

incover

Incover.dk er en af Danmarks største webshops, og har nordens største udvalg indenfor tilbehør til din mobil eller tablet, det kan alt fra covers og tasker til høretelefoner og batterier. InCover har været på en utrolig rejse siden de startede i 2009. De startede som en webshops med fokus på covers og skærmbeskyttelse til din smartphone, men er siden start vækstet så meget, at de hele tiden udvider deres sortiment.

InCover går all-in på kundeservice

En står del af InCovers vækst, kan tildeles til deres sublime kundeservice, som de virkelig er gået helhjertet ind i. I forhold til andre webshops, der lider med dårlig kundeservice og efterfølgende dårlig rating på sociale medier og trustpilot, er de gået i den modsatte retning, og satser stort på god kundeservice samt tilbagevendende kunder og omtale. De tilbyder følgende service og udvidelser:

  • Fri fragt alle ordre
  • Livstidsgaranti
  • 365 dages fuld returret
  • 8,6 Trustpilot score

For os er inCover ikke bare en netbutik, vi går op i inCover med liv og sjæl, og det er vores ubestridte mål at levere den bedst mulige oplevelse for dig! […] Vi ønsker at være en forløber for hvordan den gode onlinehandelsoplevelse skal være, og vi mener selv at vi er godt på vej, udtaler InCover

Priserne følger også med

InCover har de et stort og bredt udvalg i og med de har flere tusinde produkter. De har et stort sortiment af mærkeprodukter, men de har også fokus på no-name produkter, der henvender sig mere til den prisbevidste kunde.

Selvom de satser stort på kundeservice, er priserne også nogle af markedets billigste. Efter flere test viser det sig, at de især er de billigste på enkelte produkter, fordi de netop kører med gratis fragt på alle ordrestørrelser. Det kan være et problem hos de andre udbydere, at et enkelt kabels samlede pris stiger mærkbart, fordi man senere i bestillingsforløbet også skal tillægge fragtprisen.

InCover er en del af noget større

InCover er en del af Firtal Web, der også ejer andre webshops indenfor helsebranchen og hudplejeprodukter. De har været i gang siden 2006, hvor den første webshop Made4men så dagens lys, efter de to iværksættere synes der manglede en Matas for mænd.

Det er senere hen blevet udvidet til flere lande, og deres mål er nu at investere i to nye webshops hvert år, så de kan nå en samlet omsætning på 1 milliard i 2025. Det har de også god mulighed for, efter de tre business angels, Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch investerede i deres forretning i programmet Løvens Hule. Det har allerede været en god investering i følge Christian Stadil, der mener at have 5-doblet sin investering på kort tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*