100 % avance og intet lager – De digitale produkter er kommet

Hvad hvis du kunne sælge et produkt, der ingen lagerbinding krævede, ingen aktivitet per solgt enhed – og hvor salget fra 99 % profit?

Det kan du. Produktet skal bare være digitalt.

I takt med at vores samfund digitaliseres og vi vender os til at købe online, bliver digitale produkter også både flere og mere avancerede. Der er flere eksempler på, hvordan danske private såvel som virksomheder skaber digitale produkter.

Som med affiliate marketing er det især tankengange om en “passiv indtægt”, der for mange virker tillokkende i forhold til digitale produkter.

Du skaber dit digitale produkt én gang og sætter det til salg. Har du formået at sætte ‘automatisk markedsføring’ op ti produktet – eksempelvis retargeting-annoncer på Facebook, autoresponder-flows med mail og lignende – sælger produktet “sig selv” løbende. Du kan også opbygge sider med information relateret til din tjeneste. Et eksempel på dette er bogen Få 12 om at få bedre karakterer, der promoveres blandt andet med den gratis guideside Berettermodellen.dk, hvorfra brugere kan lære mere om berettermodellen og skrive sig op til at modtage en gratis studieguide.

En lignende salgsmetode benyttes til at sælge den juridiske bog om personalejura.

Bøger, apps, software

imac-606765_640

Digitale produkter kan tage mange former.

En mulighed er at sælge software og apps. Det er dog de færreste forundt, da det enten kræver stor kapital eller kendskab til programmering, så du selv kan udvikle disse apps.

En mere ligetil mulighed er salget af information – populært sagt e-bøger.

På det danske marked findes der e-bøger om bedre karakterer (som før nævnt), jobsøgning, styrketræning, ejendomsinvestering og meget mere.

Har du ekspertstatus inden for et felt – eller ved du i hvert fald mere end 95 % af alle andre om lige netop dit felt – har du også forudsætningen på plads for at skrive en bog om emnet. Konverter bogen til PDF og sæt den til salg med Saxo.com. Så er du faktisk allerede i gang med et digitalt produkt.

Du har også mulighed for at sætte dine e-bøger til salg på egen side. Den nemme måde at komme i gang på her er ved hjælp af CMS’et WordPress – som også ecommercenow.dk er bygget på – og udvidelsen Easy Digital Downloads, der gratis lader dig sælge digitale produkter såsom netop bøger til andre på din egen side.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*