Virksomhedsfokus: DressMe

Webshoppen Dressme.dk er en webshop, der sælger modetøj til kvinder. En webshop med et stort udvalg ikke bare af modetøj, men også forskellige accessories.

Igennem de sidste par år er webshoppen stødt vokset og dette har også indebåret en hel del flere produkter end da webshoppen blev etableret tilbage i år 2009. Først hed webshoppen Verdious Wardrobe, men i 2012 blev navnet skiftet fra Verdious Wardrobe til DressMe.

Hvem er ejeren bag Dressme.dk?

Bag webshoppen er ejeren Nanna Petersson, som i dag er fyldt 27 år gammel. En forholdsvis rolig pige, men som stadig er frisk på lidt gak og løjer. Hun er ikke bange for, at læne benene op på bordet en gang imellem og blot slappe af. Andre gange skal der helst ske noget for Nanna hele tiden.

Hun er en kvinde, der elsker at se forandringer i form af vækst i hendes virksomhed, men også i hendes børns udvikling fra dag til dag. Hun er et positivt menneske og ser ofte det positive i ting, hvilket ofte smitter af på andre.

Også selv i de dårlige tider hvor det hele kan se sort ud. Hun er altid glad, hjælpsom og et omsorgsfuldt menneske, der lever efter det velkendte ordsprog: Man kan hvad man vil.

Hun fandt allerede sammen med hendes mand, da hun blot var 18 år gammel. I dag i år 2016, ni år efter er de stadig sammen og har været gift siden 2010. Hun er gift med den talentfulde webudvikler Tim, som også er webudvikleren bag Nannas webshop Dressme.dk.

Selvom Nanna og Tim har haft travlt siden etableringen af DressMe, har de også øget deres familie med to nye medlemmer. I 2011 kom deres første datter, Melissa til verdenen og i 2014 kom deres anden datter, Celina til verdenen. Både for Nanna og Tim betyder deres piger alt for dem og de giver begge meget glæde i Nannas hverdag.

Sådan blev virksomheden til

Webshoppen blev startet op i år 2009 og Nanna har derfor kæmpet en hård kamp i forbindelse med at opnå succes med hendes webshop DressMe. Inden Nanna startet sin egen forretning op havde hun været aktiv på Trendsales og derinde solgt sit tøj – fra kjoler (som disse) til fodtøj.

Hun vil dog gerne have sin egen lille forretning og derfor endte hun med, at starte sin egen webshop op. Først var det blot tænkt som et lille hobbyprojekt, som var meningen hun blot skulle passe i hendes fritid.

Siden er det gået stærkt med Nannas webshop og at hun i dag kan leve af webshoppen, var ikke noget hun selv havde turde drømme om, da hun startede forretningen op for 7 år siden.

Læs mere på virksomhedens hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*