Spar penge ved omlægning af lån

Alt for mange danskere betaler alt for meget for deres lån, og de kunne spare mange penge ved at omlægge deres lån.

Den største grund til at folk ikke får tjekket, om de kunne spare penge ved omlægning af lån, skyldes, at det er tidskrævende at holde øje med kursen på realkreditlån.

Heldigvis kan man nu få professionel hjælp af Realkreditkonsulenten, da deres gratis værktøj gør det muligt for dig at få at vide, hvornår du bør omlægge dit lån. Du finder deres gratis værktøj lige her.

 

Sådan virker deres gratis værktøj

Du fortæller systemet, hvad du har af lån. Dvs. hvor mange penge du har lånt, hvem du har lånt pengene af, og hvad du betaler i rente.

Når disse informationer er indtastet, holder Rejsekonsulenten automatisk øje med, om du kan få et bedre lån et andet sted ved omlægning af lån.

Overvågningen sker 1-2 gange pr. måned og her gennemgås alle de store kreditinstitutter, så du er sikker på, at du får den bedst mulige aftale på dit lån.

Det hele er regnet ind i prisen, da det typisk koster noget at omlægge dit lån. På den måde finder du ud af, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Der er mange penge at spare på denne måde, og du har ikke noget at miste ved at prøve det af, da værktøjet er helt gratis.

Hvis du gerne vil holde ekstra øje med dine muligheder, tilbyder de også en plus version.

 

Det kan plus versionen

Med plus versionen får du løbende overvågning, så du er 100% sikker på, at du får den bedst mulige aftale. Du kan vælge nogle bedre lånekriterier, og du kan få hjælp til at oprette dig.

Denne pakke koster 995 kr. i oprettelse, og så koster den kun 194 kr. pr. måned. Til denne pris får du en årlig personlig gennemgang af din økonomi, og du bliver guidet igennem pr. telefon, hvordan du opretter det hele.

Plus pakken er den perfekte pakke, hvis du ved, at du snart skal omlægge lån, og du gerne vil have den bedst mulige aftale.

Sammen med en personlig rådgiver finder I det bedst mulige lån til dig, og du sparer derved mange penge ved at vælge denne pakke.

Det allerbedste ved begge pakker er, at du får en e-mail automatisk, når du kan få et bedre lån. På den måde skal du ikke holde øje med, hvad der sker på markedet, eller hvad låneværktøjet finder for dig.

Det er et revolutionerende værktøj, når det kommer til omlægning af lån.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*