Nytårsforsætter til webshops

Op til jul har webshops en virkelig høj omsætning, hvis deres produkter er nogen, som folk ønsker sig til jul. Efter julen har webshops mulighed for at finde ud af, hvad de skal satse på i det nye år.

Med den nye omsætning i ryggen, giver det en rigtig god grobund for at sætte ting i søen, som gavner hele året – helt frem til næste jul. For hvis man som butik får markedsandele i løbet af året, så sælger man også mere til i juleperioden. Her er forslag til gode nytårsforsætter, som de fleste virksomheder kan nyde gavn af.

Lav mere linkbuilding i det nye år

De fleste webshops ved godt, at det er vigtigt at have styr på SEO. Alligevel er der alt for få af dem, som udnytter det godt nok, da de glemmer, at de hele tiden skal skaffe gode links til deres webshop.

I det nye år bør I hele tiden bruge tid på at skaffe nye links til webshoppen. Der er masser af omtale at hente i pressen og på blogs, hvis I selv gør noget for at få det.

 

Bliv bedre på sociale medier

Alle webshobs har sociale medier, men de er sjældent særlig gode til at bruge dem. Der sker alt for sjældent noget og for det meste har de ting, som der sker, ikke den store relevans for ens kunder.

Lav i perioden op til det nye år en plan for jeres indholdsmarkedsføring på sociale medier og følg så den plan hele tiden i det nye år. Der er ingen undskyldning for ikke at bruge en gratis platform.

 

Investér i nyt udstyr

Uanset hvad din webshop sælger, bliver I nødt til at tænke over, om I kan investere i nyt udstyr. Det nytter ikke noget, hvis I ikke har en computer, som I ikke kan bruge i jeres markedsføring.

Nogen gange kan det også være, at I blot ikke har det helt rigtige udstyr som opladere osv. Du kan finde en billig mac oplader her.

For at I kan nå jeres mål, er det vigtigt, at der er styr på alle disse ting. Dagene efter juleaften er den perfekte periode til at tænke mere over det.

Til sidst er der kun at sige, at I skal kigge på, hvad jeres konkurrenter gør, og så skal I selvfølgelig gøre det meget bedre end dem i det nye år.
Hvis I gør disse ting, så bliver næste år jeres bedste år nogensinde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*