Rejsebranchen næsten 100 % online

Over de senere år har vi set flere og flere brancher flytte deres salg og aktiviteter over på internettet.

Blandt de sidste med på vognen ser vi blandt andet byggemarkeder og dagligvarehandler, hvor vi gerne stadig kører ned i den fysiske butik og køber ind.

Til gengæld er rejsebranchen næsten 100 % digitaliseret. Det viser en rapport om dansk e-handel fra 2015 udarbejdet af Dansk Erhverv.

Få fysiske rejsebureauer

Du kan i Danmarks større byer, især København, stadig findes fysiske rejsebureauer. Her kan du gå ind og bestille en rejse, som du kender det fra før i tiden.

Dette er dog undtagelsen og ikke reglen.

Næsten alle flybilletter, hotelophold, billejer og andet bliver i dag booket online.

Især sammenligningsportaler som billigeflybilletter.net er populære. Her er det muligt at sammenligne priser på flybilletter for flere sider på en gang og således altid finde frem til den billigste billet.

Intensiv konkurrence giver billigere flybilletter

Den gennemsigtige rejsebranche på nettet er gode nyheder for forbrugere.

Det betyder nemlig billigere flybilletter.

En undersøgelse fra Expedia fra 2015 viste, at priserne bare fra 2015 til 2014 var faldet med 6 % i snit – og det er en udvikling, der er lang tid undervejs og således ikke en ny kurve.

Det gør det svært at tjene penge som flyselskab – men det er gode nyheder for rejsende, der kan glæde sig over, at verden bliver et evigt mindre sted og nemt at komme rundt i.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*