Nyt kursus: Bliv iværksætter

Et nyt kursus for ledige har set dagens lys og bliver afviklet af Erhvervsakademiet Lillebælt i henholdsvis Odense, Middelfart og Vejle. Alle byer nær trekantområdet og steder hvor det bør være let for alle at komme til.

Det er et iværksætterkursus, der tager udgangspunkt i, at du bliver klædt godt på som virksomhedsejer. Samtidig vil du løbende modtage konstruktiv feedback og med et fokuseret udgangspunkt i din drømmevirksomhed, vil du arbejde hen i mod din virksomhedsplaner i løbet af forløbet.

Deltager du i dette 6-ugers kursus, vil du blive guidet og få gode råd med på vejen samt få lavet en ordentlig forretningsplan fra start af. Efter de 6-ugers iværksætterkursus bør du være så tæt på din lancering som muligt og kunne lancere din virksomhed efterfølgende.

Det er en super mulighed for dig, der er ledig og som ønsker at snuse til iværksætteri og hvad der kræves. Nogle tror det blot handler om at få en god idé, men det kræver mindst lige så hårdt arbejde, som så meget andet i denne verden.

6-ugers kursus til en overkommelig pris

Det er et 6-ugers kursusforløb, hvoraf der er plads til 25 deltager pr. hold. Kurset er på dansk og koster den nette sum af 6.144,- DKK. En overkommelig pris for de fleste der ønsker at sætte spark i deres iværksætter drømme, da du får rigtig meget god og brugbar information for dine penge.

Kurset er et must for dig, der har en iværksætter gemt i maven eller blot har lyst til at prøve noget nyt. Under kurset vil du blive introduceret til blandet andet følgende emner:

– Iværksætteri

– Innovation

– Forretningsideen

– Produktet

– Idéudvikling og kreativ tænkning

– Immaterialret

– Moms og skatteforhold

– Finansiering og økonomi

– Salg og kundeforståelse

– Markedsføring

Alle fag som du vil skulle stifte bekendtskab med, hvis du har i sinde at lancere en virksomhed og at den skal blive en succes. Derudover afsluttes det 6-ugers kursus med en afsluttende eksamen.

Tilmelding

Du skal være opmærksom på, at dette kursus kun er for ledige på arbejdsmarkedet og derfor ikke er et kursus for alle. Det er dog et jobrettet 6-ugers kursus, men et kursus der ikke står på den landsdækkende positivliste.

Det kan derfor være en god idé, at du først kontakter dit lokale jobcenter og eventuel din A-kasse for at høre om dine muligheder for at deltage i dette kursus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*