Ny webshop giver konkurrence til giganten Lomax

Selvom der er hård konkurrence inden for kontorartikler, er der alligevel dukket en ny konkurrent op på markedet ved navn Click Office.

Med deres team af specialister, vil de gøre det nemt for danskerne, at handle kontorforsyninger til både private og virksomheder til billige priser. De ønsker at udkonkurrere deres konkurrenter på billige priser og høj kundetilfredshed.

To punkter som er essentielle i dag, hvis man ønsker at kæmpe på et hårdt konkurrencepræget marked, hvor flere store etableret virksomheder har været på markedet i flere år.

Hvad gør de anderledes end Lomax?

Inde på ClickOffice.dk finder du et stort udvalg af varer, da deres webshop rummer mere end 11.000 produkter i skrivende stund. De formår konstant, at videreudvikle deres webshop med nye produkter stort set hver dag.

Det er blot en af de ting, der skiller dem ud fra Lomax. Derudover skal du købe for over 800 kroner på Lomax, for at få gratis fragt på din ordrer. Hvorimod handler du dine kontorartikler inde på ClickOffice.dk, vil du blot skulle handle for 500 kroner og du vil få gratis fragt på din ordrer.

Samtidig levere de varer på alle hverdage fra deres store hovedlager i Jylland. Handler du som forbruger inde på deres webshop, vil du på hver ordrer fortaget inde på deres webshop få 5 % i bonus.

Denne bonus kan du senere hen vælge, at bruge på en fremtidig ordrer og dermed spare 5 %. I og med at de sælger kvalitetsprodukter til billige priser, er de en kæmpe konkurrent til Lomax og andre webshops, der sælger kontorartikler til private og erhverv.

Stort udvalg til billige priser

home-office-336378_640 (2)

Ydermere har de et stort udvalg af kontorartikler fra mange af de mærker, som du i forvejen kender til. De forhandler både HP, Merrild og mange andre mærker inde på deres webshop.

De er dog vokset sig til en rigtig stor webshop i dag, der ikke kun sælger kontorartikler til private og virksomheder, men også har et bredt udvalg af drikkevarer og rengøringsmidler.

På ClickOffice.dk går de meget op i, at deres kunder modtager varer i en god kvalitet, uden at skulle betale i dyre domme.

De går ligeledes meget op i, at levere en god kundeservice til deres kunder. På et så hårdt præget marked er det en super vigtig ting at gå op i, da der er mange virksomheder, der kæmper om en bid af kagen.

Skal du derfor handle kontorforsyninger ind til dit eget hjemmekontor eller til erhverv, vil ClickOffice.dk være den rette webshop at vælge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*