Flere danskere tager på skiftere – salget af skiudstyr boomer på nettet

Hvert år vælger mere end 800.000 danskere at tage på skiferie. Det gør skiferier til den næstmest populære ferieform kun overgået at sommerferier i Sydeuropa. I gennem de seneste år har flere og flere danskere valgt at kaste sig over skiferierne, og det kan særligt mærkes på nettet, hvor flere webshops har kronede dage.

Flere danskere tager på skiferie

Danskerne har altid været glade for at stå på ski. Således tager mere end 800.000 danskere på skiferie mindst en gang om året, og det gør dermed skiferier til den næstmest populære ferieform kun overgået af sommerferier under sydens sol i Europa. Men selvom danskerne altid har været glade for at stå på ski, så er der i de sidste to år sket en markant stigning især i antallet af nye førstegangsrejsende, der vælger at tage på skiferie. Ifølge flere eksperter skyldes denne udvikling flere ting.

For det første lægger langt flere danskere vægt på at holde en aktiv ferie, hvilket gør skiferie til en oplagt ferieform, da man både kan være aktiv og forbrænde mange kalorier, imens man får masser af sol. Derudover peges der også på at den stigende terror i en række storbyer såsom Istanbul og Paris har fået flere danskere til enten at holde ferie herhjemme eller i Norge og Sverige, der begge er rige på skisportssteder. Således har Norge og Sverige i løbet af de sidste års tid overhalet Østrig som danskernes foretrukne skidestination.

Flere webshops har kronede dage

Det er heller ikke kun i Norge og Sverige at man glæder sig over denne udvikling. Det gør en lang række danske webshopejere også for flere og flere danskere vælger at købe både deres rejser og deres skisportsudstyr over nettet. Derfor er der både stor tilfredshed hos en lang række danske rejseselskaber og ikke mindst hos webshoppen Trendysport.dk der sælger ski tøj og skisportsudstyr. Her har man igennem længere tid set en bemærkelsesværdig fremgang i antallet af besøgende, og ikke mindst betalende gæster, og her er man ikke i tvivl om, hvad denne udvikling skyldes:

”Ud fra hvad vi kan se og høre, så er der langt flere danskere der gerne vil være aktive, når de er på ferie. Det der med at ligge med benene i vejret appellerer ikke længere til alle. I stedet er der mange, der gerne vil bruge ferien til at konkurrere med både venner og familien og et godt sted at gøre dette er på de svenske og norske pister”, udtaler virksomhedens direktør.

Danskerne tager også på ski om sommeren

Det er heller ikke kun om vinteren at danskerne tager på skiferie. Således viser en gennemgang af en lang række Google-søgninger af Trendysport.dk at der også er en markant efterspørgsel efter skiprodukter om sommeren, og dette indikerer at flere danskere i stigende grad tager skiene med på sommerferie. Her er det dog især Østrig, Frankrig og Spanien der er blandt danskernes foretrukne skidestinationer. Hvis du endnu ikke har råd til skiferier, men mangler indendørs aktiviteter kan du over padel tennis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*