Få en grundlæggende uddannelse i projektledelse

grundlæggende projektledelse

Det kan være ganske fordelagtigt at have lidt erfaring, inden for projektledelse. I denne artikel fortæller vi dog, hvor du kan tage sådan en uddannelse. Vi giver dig dermed også gode råd til, hvordan du kan forbedre dit CV.

En brugbar uddannelse

Kampen er hård på det danske marked. Derfor er det vigtigt, at man som arbejdssøgende er med på beatet, hvad angår optimering af sit CV, kompetencer og udstråling. Disse tre ting er noget som arbejdsgiver vægter rigtig højt.

En uddannelse i grundlæggende projektledelse er noget, som der bliver set på med positive øjne, når folk læser din ansøgning. På denne uddannelse får du en forståelse for, hvad grundlæggende projektledelse går ud på. Det er ufatteligt brugbart når du har sådan en med på CV’et. Især hvis du ønsker at søge job hos en virksomhed, hvor du skal beskæftige dig med projektledelse.

Denne uddannelse kan du finde hos ibc.dk, som har en masse gode grundlæggende kurser. Du kan læse meget mere om uddannelsen om grundlæggende projektledelse her.

Få dit CV til at skille sig ud fra mængden

Når du ansøger om et job, skal du altid være opmærksom på dit CV. CV’et er det første som en arbejdsgiver kigger på. Det vil altså sige, at det er det første, som arbejdsgiveren vil lære at kende om dig. Derfor skal du fange arbejdsgiverens opmærksomhed allerede ved første linje.

Den grundlæggende regel er, at du aldrig nogensinde må have stavefejl i dit CV. Det er et abosult No Go. Derfor bør du læse dit CV igennem flere gange og, hvis du er i tvivl, så må du kontakte nogen du kender, som kan hjælpe dig med tegnsætningen og korrekturen af dit CV.

Udover dette, skal du fremhæve dine kompetencer. Det er dog vigtigt, at du ikke skriver noget som ikke er sandt. Det kan nemlig ofte bide dig bag i, hvis du bliver taget i, ikke at leve op til de kompetencer som du har angivet i dit CV.

Motivation er noget som arbejdsgiveren vægter højt. Det vil også sige forarbejdet du laver, inden du søger jobbet. For eksempel vil ovenstående uddannelse i grundlæggende projektledelse være noget, som der bliver set positivt på. Du kan aldrig forberede dig for meget til et job. Du skal selvfølgelig stadig bevare din værdighed og du skal ikke gå med på noget, hvor du ikke kan se dig selv i øjnene bag efter.

Med disse tricks, har du nu en god mulighed for en grundlæggende lederuddannelse, og du har dermed også fået nogle gode værktøjer til, hvordan du kan optimere dit CV. Ønsker du at vide mere om uddannelsen og hvad den har at byde på, skal du blot kontakte nogle af medarbejderne hos ibc.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*