Få det ultimative onlinemarkedsføringsprogram til din virksomhed

webleads B2B

At have en profil på Google Analytics, Facebook, Instagram og andre online markedsføringsplatforme, kan godt være meget vanskeligt at holde styr på. Det skal nu være slut. For nu kan du nemlig få et program der giver dig adgang til alle de vigtige data med blot ét login. Læs med og se mere om hvad det er for noget.

Programmet der næsten kan alt

Evolution 360 har udviklet et program, sm samler alle data fra dine online platforme. Dette betyder, at du ikke behøver at logge ind på alle dine forskellige online markedsføringsplatforme, men kun får et enkelt login til alt dette.

Ved hjælp at dette program kan du spare dig selv og din virksomhed for en masse timer, som med sikkerhed kan bruges på noget mere fornuftigt. Dette program er i stand til at tracke dine kunders besøg ved hjælp af Google Analytics. Dette gør, at du bedre kan danne dig et overblik over de forskellige egenskaber, som Google Analytics kan.

I dette program får du en masse webleads B2B, som giver dig en masse informationer om de første kunder som hopper ind på din hjemmeside. Der er nogle forskellige pakkeløsninger, som har et forskelligt antal webleads B2B.

Programmet kan specieldesignes, så du kan få det lige som du ønsker at have det. Der er nærmest ingen grænser for, hvordan det kan sættes op. Når du får programmet, får du hele opsætningen fuldstændig gratis. Dette er en fremragende service, da nye programmer altid godt kan være lidt svære at finde ud af inden man lærer dem at kende.

Basic-, Medium- og Premiumpakken

Der findes tre forskellige pakker, som du har mulighed for at købe. Den første af dem, har alt det basale. Her får du en smagsprøve, på de forskellige egenskaber. Derudover har du dog kun 1 enkelt login, hvilket ikke giver så meget fleksibilitet. Pakken giver dig gratis opsætning, tracking af sociale medier, 200 webleads B2B, 50 SEO-søgeord, 1 SEO-søgekonkurrent, webanalytics og en masse andet.

Mediumpakken har alle de samme egenskaber som basispakken. Her får du dog flere webleads B2B, flere SEO-søgeord og flere SEO-søgekonkurrenter. Ydermere får du SMART tracking, hvilket giver dig lov til at tracke dine besøgende. Her kan du for eksempel se, hvem der besøger dit website, hvor gamle de er, hvor de bor og en masse andet. Du kan faktisk se alle demografiske data. I denne pakke har du 5 brugere, som har adgang til dette ene login.

Den fulde pakke, som går under navnet Premium, er den ultimative pakke, som du kan få. Her får du alt ovenstående, men her får du faktisk 2000 webleads B2B, 250 SEO-søgeord, 10 SEO-søgekonkurrenter, SMART tracking og opkaldssporing. Opkaldssporing gør, at du kan se hvem der har ringet til dig, og du har dermed også mulighed for at finde de forskellige oplysninger på de pågældende opkald, såsom LinkedIn. Du kan finde dette program ved at følge dette link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*