3 gode grunde til at lave en økonomisikring på dit lån

Har du egentlig overvejet hvad der sker hvis du en dag skulle stå uden et jog, og altså ikke have nogen fast indkomst? Hvordan skal du betale dine regninger? Hvordan skal du få mad på bordet? Og hvordan skal du kunne afbetale på dine lån? – Læs her 3 gode grunde til hvorfor en økonomisikring på dit lån kan være en rigtig god ide.

Hvad er en trygsikring på et lån?

En trygsikring, også kaldet en økonomisering, er en forsikring, som kan hjælpe dig rent økonomisk, hvis du en dag for brug for det. En trygsikring hjælper dig altså økonomisk, hvis du ikke er i stand til at afdrage på dit lån. Dette gør den ved at dække din månedlige betaling, hvis du skulle blive ufrivilligt arbejdsløs eller på en anden måde midlertidig arbejdsløs.

Gode grund nr. 1 – Sov trygt om natten

Den første gode grund til at du skal tegne en økonomisikring, når du optager et lån, er simpelthen så du kan sove bedre om natten. Altså at du har en tryghed i din mave, om at du er sikret, hvis nu det værst tænkelige skulle ske.

Gode grund nr. 2 – Gør det for dine børn

Den næste gode grund til at du skal tegne en tryksikring, når du optager et lån, er hvis du har børn. Hvis du har børn, og du pludselig skulle stå uden job, så er det en kæmpe hjælp, hvis du ikke behøver at afdrage på dit lån. Her er det jo ikke kun dig selv som du skal brødføde, og som du skal holde et tag over hoved for.

Gode grund nr. 3 – En trygsikring giver dig ro til at søge et nyt job

Den sidste gode grund til at du skal tegne en tryksikring, når du optager et lån, er at det kan give dig ro til at søge et job. Skulle det ske at du en dag mistede dit arbejde. Så er det vigtigste for dig, at finde ud af hvordan du skaber en ny indtægt og altså for et nyt job. Derfor kan du altså med en økonomisikring på dit lån, få ro til at gå ud og søge et nyt job.

Vil du gerne vide mere om hvad en trygsikring kan gøre for dig, så kan du hos Sparxpres, læse meget mere om hvad det er, samt hvad kravene er for at tegne en.

Klik her for at se hvordan du får en trygsikring til dit lån.

Du har ved at læse ovenstående forhåbentligt fået skabt dig et lidt større overblik over, hvad en økonomisikring er, samt hvorfor det er en rigtig god ide for dig at tegne en.