E-vaner kortlægger danskernes sexliv…

Er der noget danskerne er interesseret i, så er det at sammenligne deres sexliv med andres for at finde ud af, om de har meget eller lidt sex og kinky eller kedelig sex.

Webshops, der sælger sexlejetøj og udstyr har kronede dage – for når man køber på nettet, kan man gøre det relativt ubemærket og uden risiko for, at man støder ind i en bekendt på vej væk fra sin gerning. Men indkøbene over nettet er ikke så anonyme endda. Bare igennem det sidste år, har flere undersøgelser vist danskerne præferencer og nationale forskelle – her kommer et lille udpluk:

Lummer sommer

For sexshoppen winkwink.dk berettede sidste år om en stigning i salget på 17% i Juli måned og udsigten til en lignende stigning den efterfølgende måned. Dermed var der lagt op til en lummer sommer indendørs, når nu sommervejret var en halvkedelig fornøjelse.

Østjyderne klæder sig mest kinky

Trendsales kunne også berette om, at Østjyder var dem, der købte mest kinky undertøj i Danmark og at de faktisk købte 5 gange så meget som Nord- og sydjyllænderne.

Shopper sexlegetøj på arbejdspladsen

I år viser opgørelser fra sexshop.dk at vi foretrækker at shoppe sexlegetøj i arbejdstiden efter frokostpausen mellem 13-17 – om det er erfaringsudveksling og sammenligning af ens sexliv med kollegaernes over frokostbordet, der giver lyst til at fyre op under parforholdet, eller om der er tale om en overspringshandling og virkelighedsflugt ud på de sene arbejdstimer, melder statistikkerne dog intet om, derimod udtaler indehaveren af sexshop, dk, Michael Peter Hansen, at danskerne er velovervejede, når de handler sexlegetøj, og at det ikke længere er noget man køber i spøg eller som en pludselig indskydelse.

Herved er danskerne mere bevidste om at det er i orden at arbejde på et godt sexliv og at ”spice things up” med partneren, så begge parter er tilfredsstillede.

På Bornholm bruger man pisk

Sinful.dk har i 2016 lavet nomineringer til de mest kinky byer i Danmark baseret på købsobservationer, hvor Aalborg kommer ind på en absolut førsteplads, når det kommer til at købe dildoer og vibratorer – faktisk køber de 6 dildoer/vibratorer for hver gang folk i Nordborg, Als, køber 1 dildo/vibrator. Herimod finder man i Rønne på Bornholm de mest ivrige købere af de mere kinky produkter, såsom piske, håndjern og blindfolds.

Danskerne er de mest utro i verden

Den internationale datingside, Match.com, har netop lavet en undersøgelse iblandt dens brugere over hyppigheden af utroskab i de forskellige lande, her lander Danmark en flot førsteplads som det land, hvor folk er mest utro. Her overgår de både Thailand og Tyskland.

Danmark har, også i udlandet, ry for at være et rimeligt frigjort land, når det kommer til seksualitet. Og de ovenstående undersøgelser er kun med til at bestyrke denne identitet, da det i Danmark er blevet mere udbredt at købe sexlegetøj, at have skiftende partnere og at dyrke sin seksualitet, hvad enten den er mere normal eller mere speciel. Sex og sexsnak er noget offentligt, og ikke noget der kun finder sted for nedrullede gardiner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*