3D-printer-butikker skyder op på internettet

Der kommer flere og flere webshops, som sælger 3D printere og tilbehør. Det skyldes, at flere er begyndt at efterspørge 3D printere, og alt tyder på, at markedet bliver ved med at vokse.

Der sker rigtig meget inden for 3D printning i øjeblikket, og teknologien bliver bedre og bedre. Men allerede i dag er den så god, at den har fået rigtig mange danskere til at interessere sig for 3D printning.

Det betyder også, at mange butikker på internettet har fået øjnene op for markedet, og der kommer hele tiden nye spillere ind på markedet.

Konkurrence styrker markedet

De mange nye webshops, som sælger 3D printere – fx 3DStore – , er med til at gøre det bedre for forbrugerne at anskaffe sig en 3D printer. Konkurrencen på markedet er utrolig høj, og det gør, at det på sigt bliver billigere for forbrugerne at anskaffe sig en 3D printer.

Danmark er selvfølgelig ikke det største land inden for 3D printning, men der sker det samme i udlandet, hvor der kommer flere webshops, der sælger 3D printere. Så det er en generel tendens, som gør, at det giver mening for producenter at hele tiden skabe en bedre teknologi inden for området.

Firstmovere skabte et nyt marked

På mange måder er det ikke overraskende, at den relative nye teknologi er noget, som danskere både gerne vil sælge og købe. Vi har generelt mange, som interesserer sig for ny teknologi, og det er også med til at bære markedet fremover.

Allerede for fem år siden var der masser af diskussioner om 3D printere på flere fora, og der blev hurtig en kæmpe efterspørgsel for at anskaffe sig sin egen 3D printer.

Det har gjort, at der hurtigt kom en masse webshops som så et kæmpe potentielle i at sælge udstyr og tilbehør på området, da markedet var hurtigt voksende. Den gruppe som interesserede sig for 3D printere i starten, var villige til at bruge mange penge på det. På samme måde har det haft en dryppende effekt på andre brancher i Danmark. Senest webudvikling (link) der oplever en efterspørgsel efter hjemmesideproduktion netop fordi, at der ønskes flere 3dprinter shops i Danmark.

Det sidste gjorde, at det var et virkelig attraktivt område at starte en webshop inden for, da man ikke nødvendigvis behøvede at sælge særlig mange printere, før man kunne få en fornuftig indtjening.

Det går kun en vej med 3D printere

Fremtiden for 3D printere ser lys ud. Alt tyder på at det er et marked, som bliver ved med at vokse, da interessen for 3D printere hele tiden vokser.

Det skyldes, at det er en teknologi, som der satses på fra mange sider af. Det betyder, at man i fremtiden sagtens kan forestille sig, at flere kommer til at have en 3D printer stående derhjemme. På samme måde som alle tidligere have en almindelig printer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*