3 brancher, der lige nu ansætter folk

Stadig rigtig mange danskere er ledige på arbejdsmarkedet og rigtig mange har svært ved at finde et relevant job. For de fleste skal det dog ikke være et hvilket som helst job, men helst et job hvor de kan vise deres kompetencer fra deres uddannelse.

På de uddannelser hvor der er et praktikforløb i løbet af uddannelsen, får rigtig mange der gør et godt indtryk i løbet af deres praktikperiode også mulighed for, at få et deltidsjob eller et fuldtidsjob efterfølgende.

Er du ikke en af dem og netop har afsluttet din videregående uddannelse, vil du i denne artikel, kunne blive klogere på, hvilke brancher der er gode muligheder for at få job i.

Måske du endnu ikke har afsluttet en videregående uddannelse, men først skal til at starte på dit studie. I så fald vil denne artikel også kunne være yderst interessant for dig.

Online markedsføring

Det kan ikke komme som et chok for de fleste, at online markedsføring er en branche, der konstant udvikler sig og hvor der er gode muligheder for at få job. I og med at vi lever i en mere og mere digital verden, vil der fremover også være et større behov for at ansatte flere gode og attraktive folk, der har styr på online markedsføring.

Det er en branche, hvor der er knald på og der hele tiden sker noget nyt. Det gælder altså om her konstant at være opdateret på de nyeste trends m.m., da du ellers vil blive overhalet inden om af andre dygtige konkurrenter i samme branche.

Derfor vil alt det markedsføring, der virker i dag med stor sandsynlighed ikke virke på samme måde om 5 år. Dermed ikke sagt at intet vil virke, men det vil nok ikke være i samme omfang.

Især inden for nyere vertikaler såsom markedsføring på Facebook og LinkedIn er der gode jobmuligheder.

Udvikling af it-løsninger

En anden branche er større virksomheder som Netcompany, der leverer løsningsorienteret it-løsninger til vores samfund. De løser problemerne digitalt, da hele vores samfund bliver mere digitalt – også i fremtiden.

Programmører har derfor gode chancer for at finde et job relativt hurtigt efter en endt uddannelse. Der er mangel på dem og en branche der som mange andre også hele tiden udvikler sig og har brug for noget nyt.

Medicinalindustri

Virksomhederne i medicinalindustrien er folk der tager sig af sygdomsbekæmpelse og af vores alles sundhed. Det kan være virksomheder, der forsker inden for sygdomsbekæmpelse eller virksomheder der fremstiller farmaceutiske råvarer eller farmaceutiske præparater.

Ligeledes en branche hvor der er brug for nye folk, så vi forhåbentlig inden en overskuelig årrække kan komme kampen om kræft til livs og hvordan vi kan redde de mange mennesker, der hvert år dør af forskellige virusser og andre sygedomme i verden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*