Optimer din virksomheds udseende

Ejer du en butik eller et erhvervslokale, som trænger til en renovering? Kundernes førstehåndsindtryk er ofte givet på baggrund af virksomhedens udseende, hvorfor virksomhedens facade skal fremstå vedligeholdt, og udendørsarealet uden for virksomheden skal være indbydende. Hvis din virksomhed trænger til en forårsrenovering, får du i denne artikel råd omkring, hvordan du kan renovere din butik eller din virksomhed – nemt og billigt.

Influer kundernes førstehåndsindtryk

Ligesom en velfungerende hjemmeside og en god intern stemning er med til at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk, er din virksomheds udseende ligeledes med til at påvirke kundernes indtryk af virksomhedens helhed. Det gælder uanset om dine kunder er private kunder eller erhvervskunder. Hvis facaden på din virksomhed er velplejet og udendørsarealerne indbydende, vil dette give kunderne et indtryk af din virksomhed som seriøs og struktureret. Dette indtryk vil de forhåbentligvis få bekræftet, når de træder indenfor i virksomheden, ser produkterne og ikke mindst møder medarbejderne.

 

Nymalet facade

Det første kunderne ser, når de ankommer til din virksomhed, er selve den fysiske bygning. Derfor er det vigtigt, at denne fremstår nymalet og renlig. Ved at investere i en omgang facademaling kan du ændre hele virksomhedens udseende markant, hvilket vil fører til en flot og indbydende udstråling. Mal facaden i en hvid farve, som vil få bygningen til at fremstå ren og indbydende. Når kunderne ankommer til din virksomhed, vil de møde en nymalet facade, som indikerer renlighed og giver et indtryk af, at virksomheden er struktureret og interesseret i kvalitet og vedligeholdelse. Og der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med facademalingen, eftersom forår er den bedste årstid, når det gælder maling.

Hvis facaden er meget slidt, kan du ligeledes investere i en omgang facadepuds. Dette vil gøre facaden pæn og jævn samt give en bedre isolering i virksomhedens lokaler. Det er specielt en god idé, hvis din virksomhed holder til i ældre lokaler, som i forvejen bærer præg af mange års slid. Hvis din virksomhed er nybygget, skal du derimod se bort fra facadepuds.

 

Optimer gård- og parkeringsarealet

Gode parkeringsforhold står ligeledes højt på kundernes ønskeliste. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds parkeringsforhold er optimale, og at der er plads til mange biler på parkeringspladsen. Hvis ikke der er plads til kundeparkering, vil nogle kunder droppe et besøg hos din virksomhed, hvilket naturligvis har en meget negativ effekt. Hvis din virksomhed har et gårdareal, skal dette ligeledes fremstå vedligeholdt. Hvis gårdarealet indeholder blomsterbede, kan du med fordel plante årstidens blomster, som vil pynte, når kunderne ankommer til virksomheden. Du kan ligeledes få fliserne til at fremstå flotte og nye ved at investere i en rensning af fliserne. Nanostone tilbyder rensning af fliser til attraktive priser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*