Derfor drømmer flere unge om at være selvstændige

De mange unge, der i disse år kommer ud på arbejdsmarkedet, er gjort af et anderledes stof end deres forældres generation. Deres forældre voksede op i en verden, hvor der var et stort fokus på at uddanne sig godt og få et godt arbejde i en virksomhed, hvor de havde potentiale til at vokse i graderne.

Og selvom der stadig er mange, der har den drøm, så har flere og flere unge i dag et anderledes fokus. Fokuset ligger på frihed og mere medbestemmelse, og derfor drømmer flere og flere unge om at være selvstændige.

Internettets udbredelse og den generelle teknologiske udvikling, der er sket siden årtusindeskiftet, har åbnet op for et hav af muligheder, som særligt de unge har øje for at se. De kan lave deres egne online butikker, blive store på sociale medier, levere ydelser online som freelancere og meget andet.

Alt dette giver de unge en følelse af, at de bedre kan bestemme og planlægge deres eget liv, og det giver dem blod på tanden og lyst til at gå den selvstændige vej, frem for lønmodtager-vejen, som deres forældre sikkert helst så dem på.
Det er en spændende tid at leve i, og de unge har modet til at følge denne mere usikre levevej.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*