Lauritz.com gør sin debut på børsen

Vi mennesker læser konstant omkring diverse erhvervsnyheder, og nogen fanger vores blik mere end andre. Et af de erhvervsnyheder der har fået samtlige læsere til lige at kigge en ekstra gang er omkring Lauritz.com’s debut på børsen. Det kendte auktionshus Laurtitz.com sælger nemlig en aktie for 15 svenske kroner, som vil svare til cirka 12 danske kroner.

Det er ganske billigt, og kan være med til at give Lauritz.com endnu mere opmærksomhed, end de allerede får. Det er nemlig sådan at Lauritz.com i forvejen er yderst populære blandt mange af os mennesker, og fordi aktierne er så lave vil flere og flere firmaer med glæde købe dem hos Lauritz.com. Det kan resultere i større efterspørgsel, og pludselig er Lauritz.com i stigende grad blevet mere populær end nogensinde før. I forvejen vokser Lauritz.com hastigt, eftersom det danske auktionshus er yderst populært og med stor garanti kun vil fortsætte i den retning.

Stigende popularitet

Omsætningen på Lauritz.com var i 2014 på cirka en millard kroner. Som det ser ud lige nu, vil omsætningen blive højere og højere. Den dag i dag er Lauritz.com ikke kun fordelt rundt i Danmark, det er nemlig også en kæmpe success i Norge, Sverige og andre steder. Jo flere onlineforretninger og auktionshuse der bliver lavet i forbindelse med Lauritz.com, jo mere vil omsætningen stige, og det vil sige at auktionshuset bliver mere og mere populært.

Aktierne kan ændre sig heletiden, men indtil videre ligger Lauritz.com’s aktier på cirka 12 danske kroner, hvilket er ganske lidt, men man kan begynde at spørge sig selv, om ikke det i sidste ende vil vise sig at være en kæmpe fordel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*