Konkurrence på salg af voksenlegetøj online intensiveret

Hvis der er en branche, der har været i rivende udvikling over de sidste par år, er det uden tvivl sexlegetøj. For bare en kort årrække siden var det nærmest utænkeligt at kunne bestille alverdens erotiske elementer hjem over nettet, og man skulle absolut ned i byens lumre butik, hvis man ville have en chance for at finde legetøj til voksne.

Men nu er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange frække sager du kan få leveret direkte hjem til din dør – og så fra danske butikker.

Den store vækst betyder også, at konkurrencen på salg af sexlegetøj er øget markant. Hvor der for et par år siden kun var en enkelt eller to magtfaktorer, er der efterhånden kommet en stor bunke af konkurrenter, som alle slås om bare at få en lille del af kagen.

Flere shops driver avancen ned

Den øgede konkurrence har fået flere og flere butikker til at skride til handling. En af de primære tendenser blandt de danske webshops er at dumpe prisen, så priserne bliver mere attraktive for kunderne.

For det er ikke kun mobilabonnementer og tv-pakker, vi sammenligner priser på her i 2016. Vi er også begyndt at lave pristjek på lidt anderledes produkter – som eksempelvis dildoer og vibratorer. Og det kan kræve en større prisnedsættelse, og dermed et drop i avancen, hvis man som erotisk webshop vil føre på prisen. Men det har mange valgt at gøre.

En højere indgangsbarriere

Med de mange nye aktører på markedet, er der også kommet en langt højere indgangsbarriere.

De store butikker har et enormt udvalg af produkter på hylderne, og skal man kunne konkurrere med dem, skal man ud og lægge mange penge i et varelager, inden man overhovedet er kommet i gang.

En af de nyere butikker er Alor.dk. Denne butik er med mange andre med til at hæve indgangsbarrieren også ved at lave en god shop og derved gøre det svært for andre at komme ind på markedet og tage kunder uden selv at lægge mange ressourcer i en velfungerende butik.

De dygtigste er top professionelle

Konkurrencen er også uden tvivl blevet markant større, eftersom flere og flere top professionelle folk har sat benene i denne branche.

Mange af de webshops, der har frække sager i varesortimentet, drives af en lang række medarbejdere. Og mange har specialister, der alle sidder i fuldtidsstillinger med hver deres specialeområde.

Det betyder, at forretningen er top trimmet på alt lige fra markedsføring og PR til produktviden og kundeservice.

Så man skal være godt klædt på, hvis man vil give sig i kast med netop dette marked. Du risikerer at få et hurtigt knockout, hvis du kun yder 99% og ikke de 100%, som flere af de veletablerede butikker gør hver eneste dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*