Nu kommer der endnu en lavpriskæde til Danmark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart kommer der endnu en dansk lavpriskæde til Danmark med salg af elektronik. Den svenskejede elektronikkoncern ComputerCity har meldt ud, at de efter 24 år lukker ni af deres varehuse i Danmark og fyrer langt størstedelen af koncernens danske medarbejdere.

Den svenske koncern har i stedet planer om, at indføre deres eget lavpriskoncept NetOnNet på det danske marked. NetOnNet er en webshop, men med den tilføjelse, at den har fysiske lagershops, hvorfra kunderne selv via selvbetjening, kan komme og afhente deres bestilte varer.

Der vil dog ikke være nogle udstillinger af produkter og kunderne vil derfor kun kunne finde deres produkter i deres indpakning i de fysiske lagershops.

Planen er derfor at bygge nye lagershops rundt i hele Danmark og ombygge det eneste overlevende ComputerCity-varehus i byen Glostrup til en NetOnNet-lagershop, som det første af mange.

Overgangen fra ComputerCity til NetOnNet vil allerede ske i løbet af 2017.

ComputerCity åbnede sit første varehus i Danmark tilbage i maj 1992 og den anden elektronikkæde i Danmark, der forsvinder fra det danske marked inden for kort tid. I foråret var det butikskæden Fona, der blev opkøbt af Elkgiganten.

ComputerCity lukker dermed sine varehus i både Esbjerg, Roskilde, Aalborg, Odense, Aarhus, København, Horsens, Lyngby og Næstved.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*