Guide: Sådan bliver din garderobe vinterklar

Vinteren er lige om hjørnet, hvor køligere temperaturer og mørke morgener står for døren de næste par måneder. Med sneen dalene udenfor og en koldere temperatur er det et tegn på, at vores sommertøj skal til at pakkes væk for i år og vi skal finde vintergarderoben frem. På trods af de flere lag tøj, som vi skal have på, så kan du let gå velklædt og samtidig holde varmen. Hvis du føler, at du ikke har noget tøj klar til vinter, så læs med her og bliv klar til et koldere vejr i vores guide.

Ryd op i dit skab

Når sæsonen skifter fra sommer til vinter, får vi brug for at udskifte den nuværende garderobe med varmere tøj. Derfor gælder det om at have styr på dit tøjskab, så slipper du for at spilde tid hver morgen på at finde frem til dagens outfit. Det er ikke altid let at omlægge en garderobe fra sommer til vinter, hvor nye behov og krav kan stilles til din påklædning. At skabe en ny garderobe kan være uoverskueligt, da ens vintergarderobe både skal kunne holde os varme og leve op til moden. På det grundlag er det også fristende at fylde garderoben op med nyt tøj og sko, når sæsonen skifter. Dog er det ikke særlig favorabelt for din økonomi at købe alt vintertøj på ny. Derfor skal du vente med at svinge dankortet igennem i flere butikker og først få kigget dit eget tøjskab godt igennem for varmt vintertøj. Ofte gemmer der sig en masse brugbart tøj, som vi har glemt væk over sommeren eller som ligger bagerst i tøjskabet. Hvis din garderobe alligevel mangler at blive frisket op, så køb dit vintertøj i basisfarver, så dit tøj passer ind til flere års brug og ikke går af mode.

God kvalitet har længere levetid

I et koldt vejr er en varm frakke en redning til at komme igennem vinteren. For nogle er det nok med en tyndere frakke, mens andre brug for en varmere dunjakke. Hvis du bruger en tyndere frakke, så kan du kører lag på lag og have en fleecetrøje indenunder din jakke eller en større strik. Det er smart at investere i varmt overtøj og sko, da det kan holde en længere årrække. På den måde slipper du for at skulle købe nye sko og tøj hver år. En god kvalitet og pris hænger ofte sammen, og giver din vintergarderobe en længere levetid. Derfor bør du overveje at investere i bedre kvalitet, så du ikke næste år skal købe nye sko eller jakke igen. Til dit outfit udenfor kan du hellere ikke være foruden handsker fra Helm, som skal sørge for du nemmere kommer igennem de kolde vintermåneder. Denne vinter kan du hellere ikke undvære højhalsede striktrøjer og gode huer til at holde ørene varme. Det samme gælder varme uldsokker og halstørklæder, som ligeledes et must for din vintergarderobe, så du kan komme varmt igennem de frostkolde dage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*