Få den bedste arbejdsglæde – optimer kontoret

Det er super vigtigt at skabe et godt arbejdsmiljø på kontoret. Man bruger mange timer på samme plads og det er vigtigt at det er en behagelig og funktionel oplevelse. Skal et godt fysisk arbejdsmiljø, det fremmer motivationen og arbejdsindsatsen, da de ansatte kan holde koncentrationen.

Arbejdsmiljøet

Du bruger mange timer på dit kontor hver eneste dag. Så hvorfor er kontoret ofte det rum vi investerer mindst i? Kontoret er et sted vi bør føle os trygge. Et sted der skal give os muligheden for, at koncentrere sig. Men samtidig også et sted, hvor vi skal blive inspireret og hvor der skal være plads til samtaler. Det er mange funktioner i et rum.

Noget af det vigtigste er, at man har evnen til at holde det minimalistisk. Kom dit rod til livs. Arkivér unødigt papir og ældre mapper, som ligger på dit skrivebord. For mange mapper, papirer, kuglepenne og blyanter, notesblokke osv. kan stresse din hjerne. Sørg for kun at have det mest relevante fremme. Det er bevist, at et organiseret skrivebord fører til bedre produktivitet.

 

Møbler

Måblerne er det helt centrale for en arbejdsplads, som hovedsageligt består af kontorarbejde. Her er særligt gode stole og et funktionelt skrivebord kernen til god arbejdsglæde. Der er ingen ømme kroppe, hvis man sider godt og sundt.

Design og ergonomi betyder en stor del af dine medarbejders arbejdsglæde. Med gode kontorstole, lækre hæve sænkeborde og skrivebordslamper optimeres dine muligheder for at være produktiv igennem en lang arbejdsdag. Desuden undgår museskader, og undt i ryggen, som følge af forkerte arbejdsstillinger. Derfor er det ekstremt vigtigt både at sætte kvalitet og pris i højsædet.

Man kan sagtens finde behagelige og billige kontorstole. Hos Offiece2Go forhandler billige kontorstole i god kvalitet, samt design. Sortimentet består hovedsageligt af stole, med det ene formål ar grive kroppen den optimale støtte. Her enkelt person har forskellige arbejdspositioner og et stadartbord ville ikke være optimalt for folk der sidder ved et skrivbord hele arbejdsdagen, hele ugen. Det anbefales at få fingrene i nogle hæve sænkeborde med elektroniske justerbarhed og god bordplade. Det er op til jer, hvilket design der passer bedst til jeres arbejdsplads.

Indeklima

Indeklimaet er noget af det aller vigtigste. Det er udelukkende for personalets helbreds skyld. Der kan være tale om simple, men vigtige tiltag. Der bør være en passende udluftning, jævnlig rengøring og en fornuftig styring af temperaturen.

Planter på kontoret er ikke blot flotte at kigge på. De ændrer hele indeklimaet og producerer ilt til hjernen. De renser luften og giver dig mere energi. Man kan i dag få smarte plantevægge, der ser langt mere moderne ud end blot en plante i en potte (som alligevel fylder unødigt på gulvet eller på skrivebordet.

En velfungerende arbejdsmiljøgruppe på arbejdspladsen kan sætte fokus på indeklima, hjælpe til med at skabe opbakning til at overholde interne aftaler og forholdsregler, samt give gode råd til at løse hverdagens problemer med indeklimaet og medvirke aktivt til at byggeprojekter inddrager indeklimaet fra starten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*