Bliv mere sikker når du handler online

De fleste af os ved at det er billigere at købe gaver, til andre eller til os selv på nettet men netop fordi vi antager at det er billigere undersøger vi ikke altid pris og kvalitet godt nok før vi foretager et køb. Vi kender det alle sammen, vi har alle prøvet at være rigtigt kede af et køb vi har foretaget og det er bare en anelse mere besværligt at returnerer online, derfor er der her nogle idéer til hvordan du kan undgå at skulle returnere noget du har købt online.

Tjek prisen

Når du foretager dine køb online, har du en stor fordel i forhold til når du står nede i butikken og kigger på varen, du har nemlig muligheden for at sammenligne prisen på produktet og tage dig god tid til at læse anmeldelser af produktet uden at der står en evt. sælger der presser lidt på for at du skal foretage et køb. Når du sidder hjemme i stuen på din computer, bør du sørge for at undersøge om du virkelig betaler den rigtige pris i forhold til hvilken service der følger med produktet, får du f.eks. forsikring med i prisen kan det sagtens være at det bedre kan betale sig at vælge den udbyder hvor produktet er lidt dyrere.

Bliv sikker på kvaliteten

De fleste af os har købt noget på nettet for derefter at blive skuffet når produktet er kommet frem, det kan skyldes manglende research på produktet, kvalitet af produktet eller at annoncen ikke har været helt retvisende. Det er sket for rigtig mange, da vi er generelt rigtig gode til at tjekke prisen på sammenligningssider når vi skal købe noget online, men vi bruger sjældent lang tid på at sammenligne de forskellige produkter på kvalitet. Det er ofte svært at sammenligne de forskellige produkter, hvis du mangler viden om produktet. Der findes dog sider der laver uafhængige anmeldelser på alle salgs produkter både indenfor elektronik, husholdning, hvidevarer og bolig. Du kan f.eks. besøge Forbruger-Test som nemlig specialiserer sig i at lave uafhængige test af diverse produkter så du kan træffe den rigtige beslutning om dit køb.

Kig efter E-mærket

Når du handler online, bør du kigge efter E-mærket, det sikre at du køber fra en hjemmeside der løbende er gennem en kontrol. E-mærket er en uafhængig nonprofitorganisation, som ønsker at højne sikkerheden i den e-handel der foregår i Danmark, så færre dansker oplever fup.  Derudover vil du være sikret når du foretager køb på nettet, hvis hjemmesiden har E-mærket vil du være økonomisk beskyttet for køb optil 10.000 kr., så du kan være sikker på at du ikke er blevet ledt hen til en fup-side.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*