Skønhed der varer ved: Julegavehittet hos kvinder i 2018

Den søde juletid nærmer sig, og det betyder, at du igen skal ud og finde på den perfekte gave til hende eller ham, du holder af. I denne artikel giver vi dig et bud på, hvad kvinder vil have i julegave i år. Årets julegave skal nemlig være noget der får skønheden til at være ved. Læs med her.

Hårfjerning der varer ved

Når det kommer til den ideelle julegave til kvinden i dit liv, så skal du i 2018 ud og købe et gavekort til en af de helt gode klinikker i Danmark. I år står julegaven nemlig i skønhedens tegn, og skønheden skal gerne vare ved.

Nok kan det være rart at komme på skønhedsklinik og få lavet en god voksbehandling af ben og bikinilinje, før man skal på ferie og lufte de lange stænger. Men ligeså snart man kommer hjem, så er stubbene ved at være tilbage.

Derfor skal du forære din kvinde en behandling med permanent hårfjerning med laser. Med et par behandlinger henover vinteren, vil din kvinde være helt hårfri, når i skal på sommerferie i 2019, og uden at skulle bakse rundt med varm voks og skarpe barberskrabere.

Hårfjerning med laser er en super skånsom og ikke mindst hurtig behandling. Skud med laseren mærkes stort set ikke, men giver kun et lille og lynhurtigt niv i huden, hvor laseren behandler. Skal man eksempelvis have ordnet både bikinilinje og armhuler, så tager behandlingen ikke mere end 10 minutter. Nemt!

Den cool kvinde

En anden måde at forære din kone eller kæreste en vedvarende skønhedsbehandling, er med en behandling med Cooltech fedtfrysning. Denne behandling går ind og fryser fedtet, på de områder der vælges at behandle på.

Fedtfrysning lyder måske voldsomt, men der findes i dag så hurtige og skånsomme metoder, at det ikke gør ondt. Fedtfrysningen sker ved at applikatoren danner et vakuumtryk på huden og nedkøler huden til 8 minusgrader, hvorefter fedtcellerne dræbes.

Det bedste ved denne form for fedtbehandling er, at den er vedvarende og at der kun behøves 1 til 2 behandlinger per område der behandles.

Hvis du forærer din kvinde sådan en julegave, er det selvfølgelig vigtigt, at det er noget hun har talt om før eller noget du ved, at hun føler, at hun har et problem med. Der kan være, at hun har ekstra fedt på ydre lår, på flankerne, på ryggen eller på siden af maven, som bare irriterer rigtig meget. Med skønhedsbehandlinger som gave, skal man altså passe på, ikke at fornærme modtageren.

En svedig julegave

Skal du give en julegave til hende eller ham, som virkelig værdsætter, at udseendet bare spiller, så skal du overveje en svedbehandling fra Inviocare. De fleste af os, hvis ikke alle, oplever fra tid til anden, at sved virkelig kan begrænse os i hverdagen.

Enten har man problemer med, at sveden fylder meget, altså at der generelt produceres meget af den, så tøj og undertøj nemt og hurtigt bliver fugtigt og vådt. Det kan også være, at sveden fylder mest i hverdagen, fordi den lugter særligt meget på personen. Nogle oplever desværre begge dele.

Uanset hvilket problem man har med sved, så anbefaler vi en behandling mod sved, hvor botox indføres med en tynd nål i armhulen. Det er smertefrit og helt ufarligt, og det bedste er, at du kan se frem til 7 måneder uden sved og den grimme lugt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*