Sådan indretter du lageret til din webshop


Når du driver en webshop, er det vigtigt, at der er godt styr på lageret, hvis du ikke vil risikere, at produkterne bliver sendt ud forkert – eller at der mangler produkter. Herunder får du en række tips, som du kan bruge, når du skal indrette lageret til din webshop.

Der er ikke noget værre end at bestille en pakke hos en webshop og vente på, at den kommer frem, for blot at erfare, at der er tale om de forkerte produkter. Det kan du undgå sker, hvis du blot indretter lageret til din webshop ordentligt.

Er du i tvivl om, hvordan du indretter et lager, hvor det er nemt for den person, som pakker pakkerne, at finde de forskellige produkter, er du havnet det helt rigtige sted. Herunder følger en række gode tips, som du kan lade dig inspirere af.

Opstil produkterne på en lagerreol

Det første, der er vigtigt, er, at det er nemt at finde de rigtige produkter. Det gør sig naturligvis udelukkende gældende, hvis du har mange forskellige produkter, som kunderne bestiller på kryds og tværs.

Investér i en lagerreol, som produkterne kan stå på. Det er nemmere at finde de rigtige produkter, når de står på en reol, hvor det er overskueligt at finde frem til det produkt, der er bestilt. Du kan se et udvalg af lagerreoler på dette link.

Produkterne skal være numerisk rækkefølge

Det er nemmest at finde frem til de rigtige produkter, hvis du har sat et varenummer på dem. Det gør du blot ved at printe de varenumre ud, som står ved produkterne i webshoppen. Det betyder, at du får nemmere ved at pakke de rigtige ordrer, ligesom du nemmere kan bestille nye varer hjem, når der er ved at være tyndet ud på hylderne.

Sørg for at stille dem i rækkefølge, så det er nemt at se, hvor de enkelte varenumre er. Det kan være vanskeligt at skulle finde et produkt, hvis ikke de står i numerisk rækkefølge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*