E-handelen vækstede frem på Black Friday

Den stigende online handel, der er i gang lige nu, kunne ses på Black Friday, der igen slog den tidligere rekord for at være Danmarks største handelsdag. I år vækstede e-handelen især, som kan sættes i forbindelse med den generelle stigning der fortsat er for online handel.

Ny rekord for Black Friday i 2017

Black Friday slog rekorden for at være den største handelsdag nogensinde i Danmark for første gang i 2015. Den rekord blev slået igen i 2016 og er nu også blevet slået i 2017.

At rekorden blev slået igen i 2017 kan sættes i forbindelse med det stigende kendskab til dagen, som der er nu. For et par år siden var det ikke alle der kendte til Black Friday, men i dag kender de fleste til dagen med gode tilbud og rabatter i mange butikker.

Samtidig er der flere og flere butikker der hopper med på bølgen og tilbyder gode rabatter på dagen, og det er også med til at gøre at flere og flere vælger at købe en ting eller to på Black Friday.

Det er både de fysiske butikker og webshops der har gode tilbud på Black Friday, og både fysiske og online butikker kunne efter fredagen berette om høje omsætninger. Men især webbutikkerne havde i 2017 en større omsætning end i 2016. Det var også forventet da e-handel generelt vækster meget i Danmark.

Generelt vækst for online handel

At webbutikkerne i 2017 ville få en større omsætning, kan sættes i forbindelse med at e-handel er vækstet meget i løbet af de seneste 5 år og stadig vækster nu. Der er flere forskellige grunde til, at vi handler mere på nettet.

Først og fremmest bruger vi vores mobiler og computere til langt flere ting i hverdagen end vi fx gjorde for fem år siden. Derfor er det også naturligt at vi handler mere og mere på nettet.

En af de ting, som vi i dag bruger nettet til er at søge informationer om produkter. Og når vi har fundet informationer online, giver det god mening at vi også vælger at købe produktet online. Vi finder information om mange forskellige ting online – produkter er an af dem.

Vi kigger også efter mange andre ting på nettet. Hvis du fx er på udkig efter en ny bolig er der stor sandsynlighed for at du har været inde på nettet og kigge efter boliger. Det kan fx være du kigger på lejeboliger i Aarhus, og det er da også gode muligheder for at finde online. Du kan fx kigge på boligportal.dk der har et stort udvalg af lejeboliger rundt omkring i Danmark.

Den teknologiske udvikling og det aspekt, at vi bruger teknikken mere og mere i vores hverdag er en grund til at vi handler mere på nettet. En anden grund er at det er nemt og bekvemt at handle på nettet. Du kan sidde hjemme i sofaen og kigge på produkter i ro og mag – og det kan vi godt lide.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*