Danskerne foretrækker i højere stil naturlige plejeprodukter

Om det skyldes den igangværende pandemi eller om der blot har været et skifte i folks bevidsthed ift. naturen og dens skrøbelighed er svær at svare på, men en ting er sikkert, danskerne er begyndt at købe langt mere økologisk og naturlig pleje frem for produkter indeholde kemi og interessen går helt ned til emballagen til produkterne, genbrug er et must.

Et af de elementer der skaber allermest restaffald i landet, er emballage, særligt under den igangværende lockdown, forefindes der megen restaffald, da man kun har mulighed for at handle online. Mange webbutikker tænker ikke nok over aftrykket deres emballage gør, men det har forbrugerne heldigvis tænkt sig at gøre noget ved, for efterspørgslen på bæredygtig emballage er steget markant.

Lige så meget, som interessen for naturlige skønhedsplejeprodukter også er. For tiden, er der flere store og veletablerede brands der er gået 100% naturlig, når det kommer til plejeprodukter og her hænger emballagen ofte sammen med produktet – er det et naturligt produkt, er der oftest tænkt over at emballagen også skal være bæredygtig.

Danske Nordic Bio Brush har formået at lave børster i rent genbrugsmateriale og emballagen er naturligvis også genbrug. Faktisk kan du smide den ud efter brug, uden at den efterlader nogle aftræk på naturen. 100% genbrug.

Er du nysgerrig efter andre skønhedsbrands, der også er gået 100% naturlig, kan du se nærmere på Ilia der er specialiseret i naturlig makeup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*